Το χρήμα από την συνωνυμία με τον πολιτισμό του ανθρώπου και με την ιστορία κάθε χώρας

Τo € κυκλοφορεί σκόπιμα από την αγορά για να αποκαταστήσει την πολιτική εξουσία του αρχηγού κράτους από το εκδοτήριο της απόφασης της έκδοσής του και να ενδυναμώσει το ενδεχόμενο καταναγκαστικής εργασίας υπάρχοντας με την μορφή της σύγχρονης δουλείας όπως την αποκαλούν ορισμένες νομοθεσίες όπως την Αγγλική πιο πρόσφατα με τον προσδιορισμό περιγράφοντας την ανάθεση υποχρεωτικών εξαναγκασμένων οδηγιών προσθέτοντάς το με την έλλειψη ανταμοιβής και βγάζοντας το ίδιο ατυχώς για αυτούς συμπέρασμα.

Η κυκλοφορία του € προκατέχεται από την ανταλλαγή προϊόντων κατά τρόπο με τον οποίο ανταλλάζεται και συναλλάσσεται το τελικό προϊόν από ανάλωση εργασίας την οποία το προσκόμιζε.

Η κυκλοφορία του προϋποθέτει την συναλλαγή της εργασίας την οποία το το € διαπραγματεύεται καταθέτοντας το χρηματικό της κίνητρό και παρέχοντας την μέθοδο εξαργύρωσης εργασίας από εξόφλησης των αναγκών της από την πρωταρχική του χρήση διότι δεν θα άνηκε όπως του ανήκουν οι δραχμές για να χαριστούν σε όποιον το προσκόμισε προβλέποντας την αλλεπάλληλη του συναλλαγή.

Έτσι προάγεται δικαίωση της απλήρωτης καταναγκαστικής εργασίας και ενθαρρύνεται το ενδεχόμενο της υπάρχοντας πρωτίστως από το εκδοτήριο απόφασης έκδοσης ισολογισμών εννιαίων νομισματικών μονάδων.

Η συναλλαγή της εργασίας στην θέση της αγοράς να διατηρείται ο αρχαίος της θεσμός διέθετε εναλλασσόμενη ανοδική πορεία αλλεπάλληλου ατομικού αποκλεισμού μέχρι ενταύθα αρχηγό του κράτους των Βρυξελλών φέροντας ευθύνη της συνοπτικής δραστηριότητας που πηγάζει από την χώρα του.

Άρα από τους υπόλοιπους χρειάστηκε να εργαστούν ώστε να επιζούν. Εκεί να αποτανθεί η δημόσια για συμμόρφωση της ανεξαρτησίας των κρατών-μελών. Η αγορά εργασίας υπαγορεύεται και διαφέρει από την ίδια την αγορά εξυπηρετώντας άτομα από συμμέτοχους.

Εκείνα τα € υπάρχοντας από το μοναδικό τους αποκαλούν σημερινή από την σύγχρονη δουλεία εξασφαλίζοντας σύγχρονο συντονισμό επίκαιρων παραλογισμών με ταυτόχρονη επιστημονική τεχνολογική συγκατοχή προόδου και την αντίστοιχη αξίωση για την προμήθειά της.

Από την ψηφιακή επανάσταση που συντελείται ο τραπεζικός άλλως από επίτροπος εμπίπτει με τον χαρακτηρισμό ότι όσο κι αν τον πλένει κανείς χαλάει ξοδεύοντας το σαπούνι του. Ίσως το επικερδές αυτό χαρακτηριστικό απυήθυνε την χρηματιστηριακή μας (σ.σ. monies στα αγγλικά στον πληθυντικό για τα είδη από τα χρήματα) αφομοίωση.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...